21. apr 2019

Itaalia 2019


No nii, kõikse hääd inimesed! 
Teretulemast taas meie lainepikkusele ja kaasa elama meie seiklustele :)

See oli 11. aprill, kui hommikul oli veel miinuskraadid ning me kõik kolmekesi vajasime käru oma tsiklite transportimiseks terminali. "Omal jalal" ei julgenud sõita ning ei tahtnud ka riskida, et libedaga külje, veel enne kui reis alata jõuab, maha paned.  

A me polnud ainukesed ... mõned bemmid olid kah juba hakkamas ja stardi valmis.


Terminalis sai ikka natu nalja kah :)
Mis teil siin pakis on? KALA!
KUHU see lääb? VIST INGLIS MAA


Ehk siis, tundusid olevat usaldusväärsed logistikud :) Kusjuures, meil oli taas uus terminal, aga vana vedaja. Ei lasknud ennast häirida ning asusime kiletama ...


Vaat poleks uskunud, et selleks pakkimiseks/kiletamiseks läheb karvamütsi vaja. Tegelikult on see tiba herr presitenti süü, et me seekord nõnna varakult nn viimase lumega teele asume ... aga eks sellest räägib äkki pikemalt mõnes järgnevas osas ... üks asi on kindel - on vähemalt mille ja kelle üle norida! :)


Kiletasime usinalt. Isegi kaks korda, sest kui esimene ring peale sai, siis selgus, et võtmed jäid kohvrisse ... ikka juhtub ... once again!


Ah jaa, mul jäi vist mainimata, et kuhu me siis seekord läheme?
Konsiilium otsustas, et kuna 2016 jäi "saapa nina" võtmata, siis põrutame taaskord Itaaliasse ... teeme tiiru peale, avastame veel nägemata ja kogemata kohti ning lõppsiht on Sitsiilia ... hea seltskond oma headuses ja 3 nädalat no worries puhkust - tõotab tulla jälle kvaliteet trip! :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar