28. apr 2019

26.04.2019


Hommik, hommik!

Räägitakse, et teil seal on tööpäev või miskit. Meitel jätkuvalt vabakava ja selline vaade.


Tänane plaan on jõuda Palermosse. Pakid vööri ja edasi.


Seekord langes valik kiirtee kasuks, et jääks aega Palermos ka natukene kultuuri kaeda. Selle kiirtee kogemus oli omamoodi huvitav - pea poole sellest teest moodustasid tunnelid. Sõit käis ainult tunnelist tunnelisse ... Nagu allvee ujumine - korraks veepeale õhku hingama ja uuesti veealla.

Tasub ära mainida, et siin saarel osutus "telepassi" tegemine kiirteel võimatuks. Kurjamid on siinmail tõkkepuud pikemaks teinud ja tsikliga ei mahugi enam vahelt läbi.

Kui veresuhkur on liialt madalale langenud, tuleb miskit magusat põske pista, või siis vasta pead anda. Nii juhtub, kui poisid satuvad kommipoodi. Chupa Chups fight.


Palermos õnnestus meil parkida lausa Astoria Palace Hotelli katusele.


Ja see jutt vastab tõele, et nii nagu pole lennukis 13. istmerida, pole ka hotellis 13. korrust. Ja, jah ... meil on 14 korruseline hotell, 13 korruselise hoones :)
Ja sularaha ei tule meil seinast, vaid riietuskabiinist. Noh, eks igal kohal ole omad veidrused.


Igatahes oli 8. korruse vaade linnale, täpselt 8. korruse kõrgusel. Kõrgemalt see linn väga suurt muljet ei avaldanud, seega suundusime vanalinna, tutvuma kultuuriga.


Ohhoo, massin mida siin tihti ei kohta. Ilmselt ongi siin üks auto korraga tööl ja loomulikult ei jõua see igale poole.


Kui veel selle linna veidrustest rääkida, siis politsei sõitis siin ringi Lego-autodega. Edasi liikus see "auto" igatahes väga vaikselt. Me kahtlustasime, et edasiviivaks jõuks võivad sellel olla pedaalid ... noh, teate küll seda Flinstones multikat :)


Vanalinnas toimus samal ajal mingi arvamusfestival ja tänavatel müüdi ohtralt võõrkeelseid, see tähendab, et itaaliakeelseid raamatuid.


Käisime muuseumis kah ja lunastasime tasuta pileti ... no mida essu on vaja seda paberit välja printida, kui sellest mingit kasu ei ole?! Ja neid tasuta pileteid oli palgatud üks mees jagama, mitte ei saa aru aga ilmselt tehakse seda kõike kohaliku kultuuri nimel või selle arvelt?!


Ühed olid oma maja ümber palmi ehitanud ...


Käisime ka kirikus ... pattude pärast, või nii


Taavi tegi kirikus pilti ja see ei meeldinud kohalikule võimule ja ta sai selle elektri kaarikuga tiba "sõita" :)



Õnnis hetk - kohe saab kehakinnitust ja meelepetet ...


Tegime öises linnas veel öise tervise kõnni ... vanalinnast hotelli oli ca 2,5 kilti ... ei pea vähemalt hommikul jooksma minema :)


Palermo at night. Siin oleks vaja "teeme ära" talguid. Üks vana, želeetatud soengu ja Armani särgiga, otsis seal miskit. Ilmselt uut särki, või siis peitis miskit sinna hunnikusse.


Aga ööd on siin teil mustad.... ja tänavad ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar