27. apr 2019

24.04.2019


Hommik sõbrad!
Meie ärkasime täna mereäärses pansionaadis, kuskil Paestumi lähedal. Nii mõnus ja soe hommik oli ning sai isegi väike hommikujooks tehtud. Ka varbad sai sooja liiva sisse korraks torgatud, mõnuz :)

Hommikukohvi kõrvale kõlas meie seikluste üks tunnusküsimus: "noh, kuhu me täna siis sõidame?" ... see lause võtab mõnusalt kokku meie reiside no-worries olemuse :)


Ja termomeeter näitas hommikul (11.37 on meie jaoks ikkagi hommik) 26 kraadi, seega tõotas tulla hea päev. Täitsa lühkaritega sõidu ilm.


Gepsule tuli korduvalt selgitada, et me tahame vältida kiirteid ja nautida rannikuäärseid kurvilisi teid.


Road Captain´il hakkas nägemine häguseks muutuma. Ei teagi, kas see oli unevaesest ööst, värskest õhust või vanadusest. Igatahes leidsime selle vastu rohtu kohalikust apteegist ja tripp võis jätkuda.



Rannikuäärsed teed muutusid aina paremaks. Teekate on hea, liiklus väike ja kurve saab läbida juba mõnusama kiirusega. Väga äge!


Kõik on ok. :)


Mõned kümned kilomeetrid hiljem, selgus miks geps meid meeleheitlikult teisele teele suunata üritas. Nimelt, üks lõik sellest ilusast rannaäärsest teest on suht raskesti läbitav. See teelõik, mis mägedesse rühib, on seal üsna kehva kattega ja kohati päris kitsas. Mõni lõik oli päris hirmuäratava kaldega, kui mitte öelda, et lausa püstloodis, nii ülesse kui alla. Tsiklitega küll väga probleeme ei tekkinud, aga arusaamatuks jäi, kuidas ühed turistid oma autosuvilaga mõtlesid seda läbida. Meile tulid nad vastu nägu naerul, nad ei teadnud veel, mis neid ees ootab :)


Aga vaated on siin ilusad ja teed mõnusad.


Veidi fotoshuuti, ikka ja jälle ...




Täna näitas kraadiklaas kohati 30 kraadi. Aga rannad on tühjad, pole ju hooaeg veel ja vesi on külm, vist.


 Nu missa tiid - on ikka parim viis "juhtme välja tõmbamiseks"! ... soovitame!



Täna sõites ja neid ägedaid teid läbides tekkis väike kimbatuslik mõte, et me justkui oleme siin juba olnud, või mis? ... täitsa deja vu tunnu oli ... vähemalt 2/3ˇul meist :)



Kui seda blogi kirjutades arutasime, et mis tuu koht/asula oli, kus me päikeseloojangut nautisime, siis ... "ja, jah - see sama koht?!"


Chardonnay kõrvale käras suurepäraselt:


Ja selle ülimaitsva juustukoogiga ja magusate maasikatega ongi paslik tänasele päevale joon alla tõmmata. Aitähh, Head ööd!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar