26. apr 2019

23.04.2019


Hei-hei, moi-moi!
Hommik getolinna hotellis algas üllatustega. Esmalt, või noh see polegi väga üllatus, et hommikusöök on siin nii lame, aga rohkem üllatas see, et siin on omleti tegemiseks ka oma apastraat ...


... vajutad aga nupp ja 60 sekundi pärast sülitab sulle mingi olluse taldrikule :) Tahaks öelda, et umbe hää oli, aga keel ei paindu (ilmselt sellest, et see ollus käib veel suus ringi).


Kogenud tsiklimehed nagu me oleme, ei õpi me suurt miskit eelmistest reisidest. Ikka oli vaja otsida üles kohalik DHL, et oma soojad joped ja soe pesu kodumaale tagasi saata.


Aga rääkides DHList, siis uskumatu kui kiiresti võib see asutus tegutseda. Eesti Postil on siit paljugi mida õppida. Ühesõnaga - eile kella kahe paiku Tartust teele pandud pakk (bensupump) oli täna hommikul kella 11.49 juba Giuseppe poes. Tänud ka Jantsile, kiire tegutsemise eest! New plan. Kihutasime kähku, kähku Formiasse, et hakata Taavi ratast kokku lappama. Kohale jõudes oli naeratav Giuseppe juba uksel, ülla-ülla ja tsikel juba kokkupandud ja töökorras. Taavi õnn oli piiritu. MY PRECIOUS!
Mitte, et see Aprilia oleks nii paha ratas, vaid pigem Taavi ratas on niiiiiiii palju parem, eriti teatavate kehaosade suhtes :)


Kohe kui Giuseppega asjad klaaritud ja tänutäheks Vana Tallinn kingitud, pakkisime asjad ja panime edasi. Õigemini tagasi-edasi. 


 Sisestasime wazeˇi Paestum ja panime jugama ...


Tegu miski mitu-mitu sada aastat, enne seda jeesuspoissi, rajatud Kreeka-laadse asulaga ... templid, amfiteatrid, avalik-bassud jms elamurajoon ...






A miks on alati nii, et nende eelajalooliste asumite puhul, on kõige paremini säilinud just templid, ah? Teab keegi?


Ööbimiseks leidsime ühe mereäärse pansionaadi ... nime ei mäleta, aga ajas asja ära!


Taas väike ahhaa moment ... keegi oli köögi kapi sisse installeerinud?!


Tänase päeva kokkuvõtteks võib öelda, et sõitsime küll ca 350 km, aga kaardipeal liikusime edasi vähem kui 50 km.  Sai natukene kuultuuri nähtud ja muidugi mis peamine, me jälle olime kõik omadel ratastel.



Panasonicu seikluste kokkuvõte:
Operatsiooni kestvus 3 päeva
Bensupumba mootor ca 20 raha
Selle transport DHLˇiga ca 22 h ja 98 raha
Guiseppe abi ja teenustasu ca 70 raha
Aprilia rent 3x60 ehk 180 raha
Summa kokku ca 370 raha
Sõidukogemus Apriliaˇga ... PRICELESS!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar