21. apr 2019

17.04.2019

17. aprill ning viimaks ometi see kaua oodatud esimene lennujaama õlle :) ... olla seekord miski lendurite eripruul - käras küll!


Vaat meil on ju see va digiajastu. No ja ega tänapäeval normaalne moodne inimene ei prindi enam boarding passi välja, vaid usaldab töökindlaid nutivahendeid ... A kui sa oled kenasti väikse ajavaruga juba lennutsoonis ja ka esimene õlle rõõmsalt ühel pool ja siis äkki otsustab su usaldusväärne nutiraibe hakata kogu oma süsteemi updateima ... tsiteerides klassikuid - "A milles siis lennuki juht süüdi on?" :P ... kes teab, see teab! Ja kes ei tea, see vaatab pealtnägijast järgi.


Õnneks süsteemid alt ei vedanud ja õhku me igal juhul tõusime ning mõned tunnid hiljem ka kenasti alla sadasime. Vahepeal frankis tegime ühe vahepealse õlle ja kaks vahepealset wurst-i



Tegelikult, me alustame oma tsiklireisi juba kolmandat korda Milaanost, aga me pole seni veel kordagi jõudnud vanalinnas ära käia ... nu vot, käisime siis! Aga nagu näha siis turiste ootav linn, oskas suunata meid õiges suunas :)




Et siis natu kuulsaid hooneid kah ... Milano toomkirik ehk Duomo di Milano. Olla teine siuke üks kuulsamaid gooti stiilis ehitis Euroopas ... aga noh, eks te teate vast isegi! :)


Kirik ei häbene välireklaami tegemast ... selle tagaküljel "ilutses" suur samsungi ekraan/reklaam .. ju siis oli vaja?!


Suht öko-linna see Milano ... meitel om puidust rattad ja ...


... ja keset kusemist hüppab kõrval tänavast täisroheline mets välja ...


Tegime vanalinnale tiiru peale ja saime kohustuslikud 15 kilo samme täis ... jäime rahule!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar