14. juuni 2016

Üheksateistkümnes päev

Alustame siis üheksateistkümnenda päeva ülevaadet kõigepealt Sulo ja Türksoni saadetud seletuskirja kajastamisega: 

"Lakooniliselt öelduna, on Praha ilus ja odav ning tegemist jagub kõigile - soovitame soojalt! 




  



 



Täna sai läbitud ca 650 km ning sellest suurem osa Poolas. 
Poolast jäävad meelde normaalsed kiirteed ning head ja odavad maasikad. Ööbimispeatuse tegime miskis Varssavi äärelinna hotellis, milles serveeriti meile lihtne ja kerge õhtusöök:



Ah jaa ... Sulol õnnestus Poolas ära kaotada tsikli summuti "iluotsik" ... Natuke meelehärmi, kuid teekond jätkus enivei. Küll aga, tõenäoliselt meenutab Sull seda terve elu heldinult, kui Poola meestega viina satub võtma."


..... ja nüüd edasi siis põhitiimi toimetamiste juurde :) ....

Meie aga jätsime Nizza sinnapaika ning suundusime mööda Prantsuse Riviera´t edasi, Saint Tropez´i poole.



Vahepeale jäi "kusagil Prantsusmaal, mingi ringtee ääes olev" Harley esindus. Lisaks kaotatud (loe: varastatud) pakikale otsisime juba ka vähe "mehisemaid" summuteid ... noh, niisama või nii.
Aga nagu ka allolev pilt kirjeldab, ei saanud me ka siit ei uut pakikat ega ka uusi sumpse.




Vist kukume juba endid küll kordama, aga jällegi ... mõnusad kurvilised teed, ägedad paigad ja ilusad vaated:



... just nagu oleks Texases või Nevadas :)

  

Ja nüüd siis see Tropeeeez ... ei tea, kas oma osa mängis pisut vihmane saabumine või kõrged hinnad või krt teab mis, aga Tropez ei jätnud nii toredat esmamuljet, kui oleks oodanud. 



Leidsime esilagu, keskuses päris noobli ööbimiskoha ... tundus igati äge: spaad ja värgid ja kõik tuled-ja-viled ... hää oli, et mõtsime kohe ära tasuda, et siis hommikul oleks vähem "telepassi". Nii ilusale neiule leti taga, kui ka meile tuli kokkuvõtlik summa üllatusena ... ehk siis meie ja nende summa erines no nii 2-3 korda ... Ma ei tea, kas oli siin mingi tõlkejama või mis, aga olime viisakad ja lahkusime. Üldiselt võib siiski, järjekorras neljanda või viienda, leitud ööbimiskohaga rahule jääda, sest 2 sotti eest saime enda kasutusse täitsa oki-toki villa ... bassud ja värgid muidugi ka. Fotosüüdistus villast jäi villasse.


Ja nüüd päeva nael! Taavi tellis ka endale - toonitame, et esimest korda! - täitsa eraldi portsu molluskeid :) ... ja ise sõi need ära kah. Teie rahustuseks, on oluline märkida, et seened talle jätkuvalt ei meeldi!

Linn ise muidu ilus ja puhas. Aga kuidagi liiga väike ja liiiiiga rahulik ning igav.

  

Põhilise peotänava äärsed aerupaadid, milledel tavaliselt hooajal samuti pidu-pidu-pidu käib ... sel korral olid kõik üli vaoshoitud ja korralikud ... kuidagi lameda mulje jättis kogu see värk.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar