3. juuni 2016

Kaheteistkümnes päev

Hommik algas juba tuttava "viie vovaga" ehk sõbralik teenindaja Filippo praadis meile mune.
Cappocino joodud ja Veneetsiast pärit hotelli retseptsionistile musi põsele antud, võisime Margherita Di Savoia sinna paika jätta ning "minibaarile telebassi" tehes leebet teha ... Eesmärk tänaseks: hää sõidupäev või noh!

Esimene äkkpeatus oli üsna pea ning Türksoni tsikkel sai igatsetud peegli tagasi külge. Võisime jälle turvalisemalt edasi liikuda.


Päeva eesmärk ei lasknud end kaua oodata. No kurjam - on ikka ilusad kurvid ja vaated ja ... selle teekonna lahedamad, peab mainima!




Ja nüüd tuleb küsimus tähelepanelikule televaatajale: Mitu tsiklit on vasakpoolsel pildil?
Õige vastus saata palun postiga, aadressil Lomonossovi 12.

  

Kohustuslik endel:  Salute!


Tänase päeva alapealkiri oli "Töö modelliga looduses". Kätt said proovida kõik asjaarmastajad ja kuna meil kedagi targemat juhendajat pundis ei olnud, siis kõik jäid oma tööga väga rahule - mitte ainsamatki kriitikat. Suured tänud modellile :)



Ütle: "riigihange"!


Puglia ehk "saapa kannusele" tiir peale tehtud, kogesime ühes looduskaunis kohas senise reisi kõige odavamat lõunasööki, mis tõele au andes oli samas ka kõige külmem ... isegi võiks öelda, et jäine :) Kahjuks baarmen, jällegi Filippo nimeline, ei lubanud rannabaaris mobiile kasutada ehk ka pilti teha, siis sellest maitse elamusest kunstilist jäädvustust paraku ei jäänud. Küll aga sai jäädvustatud jällegi turiste või noh, inimesi ootava tühja ranna "panoraam". PS. väljas on endiselt 30 kraadi plussi.


Õhtuks jõudsime Sant Benedetto del Tronto´sse. Lahe kuurort idakaldal. Hotelli nimeks oli hääldamatu "exel....".
Väike jalutuskäik promenaadil, õhtuöögiks reisi esimene burks ja õhtu lõpetas selle reisi kõige parem ja ca poole liitrine limoncello ... 
  

.... tõenäoliselt järgmist postitust võitegi nüüd ootama jääda! :) 







1 kommentaar:

  1. Pildil on 3 tsiklit. Kui on rohkem, siis olen pime :)

    Aga nautige siis mõnuga! Saan aru, et ees on ootamas vaba päev :P (limoncello)

    VastaKustuta