14. mai 2018

09.05.2018

Valencia vanalinn jäi meil kahjuks nägemata, aga hotelli kentsakas (leidsime ühiselt, et see termin kärab kõige paremini) sauna kompleks natuke leevendas seda kurba asjaolu.

Hommikune munapuder söödud, seadsime endeid jälle teele. Gepsul sai "kiirteed" ja "tasulised teed" ära killitud - lubas mõnusat sõidupäeva!


 

Selline tore järve- ja tammilaadne moodustis sai ajalooraamatusse talletatud ...


Kusjuures - mägedelt on näha, kui kõrgele veetase on ulatunud. Antud juhul järeldasime, et tegu on kuiva perioodiga



Siinmail on taskofon veel täitsa ausees ja kasutatav vidin ... Tagapool oli ka putka, millel oli pealkirjaks "fax". Kuri kiusatus oli kodustele saata fax, teatega, et kõik on ok, aga krt - kellelgi meist pole seda aparaati enam kodus olemas. Mõtlesime siis, et saadame mõnele sõbrale aga krt - ei tea tõesti enam kedagi, kes teaks kedagi, kellel oleks faks kapi äärepeal. Nii jäigi see apastraat proovimata.
PS. ümmarguse peegliga tehtud pilt on tehtud täiesti kaine peaga. Tuli lihtsalt ära kasutada üks vähestest võimalustest, kõik kolmekesi ilma endlikepita pildile saada :)

 

Õhtuks jõudsime Madridˇi. Kuna vanalinnas tsikliga parkimine on see samune, siis ööbisime ca 2 km keskusest eemal. Aga metroo peatus oli kohe hotelli juures, ning 3x3,5 raha ning olime ca 5 mintsaga vanalinnas.

Kondasime niisama ja uudistasime ümbritsevat. Tänavad ja väljakud olid rahvast ja igasugu esinejaid-karvalisi-sulelisi täis.

Astusime sisse mercadoˇsse ... ütleme nii, et - oli põnev! :)


Ikkagi puhkus ja puhkusel võib ... Marguse tungival soovitusel, tegime mõned austrid :) ja pokaali šampust.


All pool on näha Taavi emotsioone :) ... Aga ärge saage valesti aru - šampanja oli maru brut  ja ka väga kallis :)


Aga vaat, sangria teeb ikka meele rõõmsaks :)


Antud baaris oli huvitav-kummaline ettekandja, kes iga asja peale ütles 6 s-iga Yessssss! ... Tellid paella - Yessssss! ; tellid sangria - Yessssss! ; tuuakse lauda paella - Yessssss! ; tuuakse lauda sangria - Yessssss! ; tellid arve - Yessssss! ; tuuakse lauda arva - ja ülla-ülla - Yessssss! :)

Ja nii see õdus õhtu Madridi vanalinnas mööduski - Yessssss!
Öösel hotellitoas oli veel paar korda kuulda, kuidas Taavi läbi une Yesssss ütles, aga eks nägi vist ilusat und.
Head ööd - Yessssss!


1 kommentaar:

  1. Jäädvustatud mereeluka morda kuuluks justkui vanamehe multika repertuaari;)

    VastaKustuta