3. juuni 2017

Viieteistkümnes päev 02.06.2017


Hommikul ärgates tõdesime tõsiasja (küll erinevatest vaatepunktidest), et me kõik norskame - kes rohkem ja kes veel rohkem. No ja krt, palav oli ka magada. Ja siis sa ajad end üles, astud õue ja lähed hommikust sööma ning vaateid nautima ... käes jälle uus tore päev!


Kuna kraadiklaas ei tahtnud ka täna alla 30 kraadi kuidagi näidata, siis tänase teekonna valikult sai määravaks märksõna: "tunnelid". Neid jäi meie teele ikka mitmuses ja selle reisi pikimad. Pea 6 km pikkuseid, oli lausa kolm tükki. Otsustasime tunnelis ka teha väikese peatuse. Loomulikult kohas, kus oli võimalik seda turvaliselt teha. Mingid häda-abi taskud täitsa sobilikud.


Lugupeetud televaataja! Nüüd oleks vaja, et sa ühendaksid oma telefoni või arvuti, millest sa seda blogi loed, suurte kõlaritega. Keera "volume" nupp põhja ja vajuta play nuppu. :)


Kajavad need koridorid küll võimsalt. Lausa nii, et põrand väriseb.



Ööbimiskoha leidsime Novigradi lähedalt, mere äärest. Sellise 3 magamistoaga maja saime oma käsutusse. Asus see suurel campimis alal, kus olid olemas bassud, restod, baarid ja isegi Konzum. Rannajoon on oma 3 km pikk. Lahe külakene. Saksa turisti-magnet.
Ah jaa, kuidas teil ilm, sajab? No, Jaanipäev hakkab lähenema ju jah :) Meil oli täna 34 kraadi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar