13. juuni 2017

Kokkuvõte


Ja ongi jälle läbi saanud üks tore tsiklireis. Reis, mis seekord viis meid Balkani rannikule. Visuaalselt oli see midagi sellist ....


Reisi pikkuseks tuli 23 päeva ja mõni meeter vähem kui 6 000 km. (18.05.2017 - 10.06.2017)
Läbituid riike 12: Itaalia, Šveits, Sloveenia, Horvaatia, Bosnia ja Hertsegoviina, Montenegro, Austria, Tšehhi, Saksamaa, Taani, Rootsi, Soome.
Õlut tuli reisi jooksul osta seitsme erineva valuuta eest: CHF, HRK, BAM, CZK, DKK, SEK ja EUR.

Trahvi tuli meil maksta üks kord ja summas 309.- Euri. Kui kogu reisi telepasse arvesse võtta siis peaksime oma saldoga isegi kerges plussis olema. Seda suures osas tänu Itaalia kiirteedele.
Kiiruskaamerasse saime grupipildile vähemalt kahel korral. Näis kas pildid koju ka saadetakse :)

Hommikujooksu kilomeetreid tuli keskmiselt ca 83,3 km inimese kohta ja selle käigus põletati ca 7 500 kcal.

Beer counteri statistika andmetele tuginedes, läks eesotsas tihedaks rebimiseks. Rebimise käigus manustas võitja 87 õlut ja koos sellega ka ca 3 500 kcal. Kalorisaldo oli siiski tugevalt sportlikuse poole kaldu. Hea seegi!

Kui nüüd sellele ajale tagasi mõelda, siis taas oli lahe reis. Nagu ikka, möödus see kolm nädalat märkamatult kiiresti. Saime nii vihma kui kuumust, päikest ja pilvi. Rohkem ikka päikest. Kui mingeid eredamaid elamusi esile tuua siis kindlasti kustumatu mulje jättis Euroopa suurim kanjon, Montenegros. Sammuti väga ilus oli ka Krka looduspark ja Brac´i saar Horvaatias. See loodus ja rannad seal on ikka võrratud. Omamoodi huvitav oli ka Bosnia läbimine. Ja muidugi need kurvilised, rannikuäärsed teed, neid võikski jääda kruttima.
Taas on rõõm tõdeda, et reisiseltskonnaga joppas. Kõik klappis ja toimis. Sellel aastal kuulusid meeskonda: Taavi Aare, Margus Rebane ja Romet Rebane. Ka rattad pidasid ilusti vastu. Suured Tänud reisikaaslastele! Oli väga tore Teiega koos neid kilomeetreid läbida. Tänud ka teile armsad lugejad, kes te viitsisite meie seiklustele kaasa elada!

Seekord oli siis selline lugu. Kohtumiseni järgmistes osades!






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar