7. mai 2019

04.05.2019


Valgustamaks tagamaid, et miks me üldse juba nii varakult Rooma lähedal oleme, siis ...
Paar päeva tagasi, kui veel "saapa talla all" olime, siis tegime new planˇi. Oli näha, et ennustused peavad paika ning ilm kisub vesiseks. Kuna "konts" on meil varemalt läbi sõidetud, siis vihmaga ei tundunud, selle teekonna kordamine, enam kuigi seksika mõttena ... tegime otsuse, et paneme paari õhutõmbega Firenzeˇsse välja ja teeme seal vihmase sõiduvaba päeva ning lähme parem mõnele veinituurile ... mõeldud-mõeldud! 

Ja nüüd siis tänane hommik ... sajab, rsk!



Venitasime check-outˇga palju saime, et suuremat sadu vältida. Esimest korda, sel reisil, tõmbasime vihmakombed selga ning panime jugama ...



Ca 300 kilti möödus enam jaolt siiski õnneks suht normaalsetes ilmastiku oludes ... vihma saime ainult startides ning Firenzeˇsse saabudes ... aga ikkagi - vastik on vihmaga selles Itaalia liikluses siiberdada!

Elusalt kohal, tsiklid pargitud ja asjad lahti pakitud, läksime linna peale kondama ...


Meist keegi polnud varem Firenze linnas käinud, seega tundus kõik uus ja huvitav - igasugu põnevaid hooneid ja mitte nii arusaadavaid kujusid täis.
Raekoja platsi taolisel väljakul vaatasid turistid kõik ühe hoone katuse servale ja tegid pilti. Me võtsime ka ritta ja jäime ootama, millal see vana alla hüppab. Mõne aja pärast selgus, et see on siiski pronksist kuju aga me seda turistidele ei öelnud. Lasime vaikselt jalga, jätsime nad sinna ootama.


Ei saa me ilma Kõva Kivi Kohvikuta! Nõnna ka seekord - otseloomulikult läksime ja kaesime perra. Üldiselt me nendel reisidel liha ei tarbi. Aga antud asutuse puhul, teeme alati erandi :)



Igakord tekib ka arutelu, et mida paganat seda kohvikut ei ole Eestisse veel tehtud, ah?!


Ega söömine lihtne töö ole! Raske, aga ainuke töö, mis toidab!


Tiirutasime öises vanalinnas ja nautisime laupäeva õhtu-melu ...


Siuke vannitoa-viimistluse-tunnustega hoone oli ... pidavat üsna kuulus kirik olema, taaskord.


Hard Rock Cafeˇs tarbitud kalorite kulutamise eesmärgil, taksot ei kasutanud ja "koju" läksime jalgsi ... oli tore!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar