19. mai 2017

18.05.2017

...... ja see esimene õlu lennujaamas. See on see aasta oodatuim õlu. Nüüd algas siis puhkus. Veits nagu dejavu jälle - sama lennujaam, sama laud, sama aeg ja samad näod (noh, mõned on puudu aga siiski enamus võitlejaid on rivis). Nagu poleks aastat möödunudki. Alles see oli, kui sai viimane suitsupakk jäetud siia suitsuruumi ja nüüd juba aasta sellest möödas. Eh, mis seal siis ikka, vaja sõbrad ja tuttavad kadedaks ajada ja seda saab kõige paremini feiskariga teha - #hastäg-me siis läksime :)


Nagu eelminegi aasta, siis puht sportlikust huvist ja perearsti soovitusest, otsisime telefonist ülesse Beer counter appi, et olla ikka oma tervise andmetega pidevalt kursis. Mõnel meis oli lausa eelmise aasta skoor ees, mida see aasta lüüa.


Reis algas paljulubavalt. Ostsime endale lennuki, see tähendab et lisaruumi lennukis. Mitte lihtsalt lennukis vaid Ryanairis.


Väike Rebane pingutas veits üle - pidi ostma kolm kohta aga ostis vist kolm rida. Meie pärast jäid nüüd 6 Filippot kurva näoga Tallinna lennujaama järgmist lendu ootama.
Aga meie lend läks kiirelt ja peagi tervitas meid öine Milano. Krt, siin hakkas sadama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar