19. mai 2018

13.05 - 15.05.2018

No niiiiiiii!

Päike ja meri ja soojus ja puhkus ja lahe seltskond ja päike ja meri ... hakkasin vist juba ennast kordama, aga nu missa tiid - siin on tore ja mõnus.
Nende Benalmadenas oldud päevade jooksul avastasime tõsiasja, et siin kahjuks aeg möödub liiga kiirelt. Ei saagi aru, kuda Reno sellise ajalise surve ja tempoga suudab siin üldse hakkama saada ...


Kuna merevesi on kohaliku jaoks natu jäisevõitu, siis ei hakanud me neid oma "päevitunud" põhjamaa kehadega traumeerima ning sulandusime massidesse ja nautisime bassumõnusid:


Rannapromenaad on pungil igasugu toredatest paikadest ... astu aga ligi ja väike tuisutops!


Benalmadena asub ses mõttes heas kohas - Marbella ja Malaga vahepeale. Vahepeal käisime ikka sõitmas ja tsikleid tuulutamas kah. Korralikule giidile kohaselt, viis Reno meid Marbella sadamasse "raha kokku lugema" ...




Tore komme siin lõuna pool - aegajalt pakutakse pärast sööki maja kulul värskendavat napsu - chupito:


Kui see värskendav, külm, limoncello taoline ollus täiskõhule peale valada, hakkab veits parem küll...


... pilt muutub kohe teravamaks ja isegi majakas hakkab lillede vahelt välja paistma :)

Tavaline tööpäev välikontoris:


Ka meil oli kohalikele ühtteist pakkuda ... tutvustasime neile, et kaneeli ja apelsiniga on tequilaˇl hoopis teine minek! Kõik olid rahul ja jook leidis ka hellitava nime - tudutops! :)


Lubage soovitada hääd hommikusööki - gazpacho! ... igati tore ja värskendav külm supp, mis sobib ideaalselt palava päeva alustuseks.


Ega need teie ketsid pole, mis siin ripuvad? ... Ega siin majas vastust ju ei saa ...
Kelle ketsid, ah:


Igati hea vahend, siinmail ringi kolamiseks, on rong. Ühel päeval istusime rongile ja kütsime Malagasse ... ah, niisama.
Üks asi on nüüd peale neid päevi küll teistmoodi - Reno viskas minema oma "gucci" särgi ning tõmbas omale kah õige särgi selga:


Parim pulpo ever (Taavi arvates kah)!


Pisike shoppingu-tuur kulub ikka marjaks ära ...


No mida paganat on seal telefonis vaja kogu aeg midagi näppida? HM on ju seal samas, teiselpool tänavat, kas te siis ei näe, vä? Ikka vaja guugli käest üle kontrollida ...


Harilikud piimavuntsid, Malaga sadamas ...


Koht, kus Renoˇt nimepidi tuntakse ja must-be külastuskoht ... Malaga vanim veinikelder, kus "ristiisa" tunnustega papparid igasugu põnevaid veine jms jooke pakuvad:


Ja nii need päevad siin tohutu kiirusega õhtusse veeresidki. Siin on teile õhtu lõpetuseks ka üks ilus sunshit pilt :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar