9. juuni 2017

Kaheksateistkümnes päev 05.06.2017

Ärkasime vara, kuna ees ootas korralik ca 550 km pikkune sõidupäev. Ja, et graafikus püsida, siis Prahasse pidime ka välja jõudma.


PS. Praha kiirteedel kruttimine ei nõua tsiklitele vinjet'i soetamist.


Ühe tankla- ja kohvipeatuse raames, tekkis arutelu, et kui head asjad on ikka rutska-soojendajad ... sealt edasi võiks ju olla ka prs%$esoojendus, miks mitte ka "kinnine esigondel", klaasid ka külgedel, katus pea kohal või üldse soojendusega salong ning äkki ka 4 ratast ... teab keegi, äkki on midagi sellist juba maailmas leiutatud?
Praha on üks tore linn. Inimesed on siin sõbralikud ja lahked. Meie kesklinna hotellis oldi lausa nii külalislahked, et lasti tsiklid lausa tuppa ajada. Pidime seda küll vaikselt tegema, sest kõrval lastevoodis magas väike Jašek õndsat und.


Kohustuslik Hard Rock Cafe, muidugi. Esmased jumbo-combod ja koksid tehtud, tutvusime linnaga ... "how's it hanging?" aga vastust kahjuks ei saanud.


Aega võttis, aga suutsime kõigepealt sebida piisava koguse müntides kohalikku raha (300 millegagi) ning siis ka umbkeelsest aparaadist vastavad kupsid soetada. Kui uskuda kupse, siis me võisime vabalt 24 tunniks metroosse jäädagi.



Aga nüüd, poisid ja tüdrukud, päeva statement, kui lubate... : Goyote Ugly on uus Rock Cafe! Period! Nagu tavaks Valge Maja pressiesindajal öelda.


Esmaspäevase õhtu kohta tuld ja mürtsu ja möllu, sõna otseses mõttes, täiega!


Baarileti taga olevad tuleohtlikud napsupudelid kaeti ennetavalt kenasti tuldtakistava tekiga. Ohutus ikkagi ju enne kõike. Seal samas, teisel pool leti ääres olevad totsid, oma nutikatega jäid aga põnevusega ootama, et mis hakkab juhtuma ... kõigil jäid kulmud alles :)


Nagu ka filmis, siis ka meie teadsime, et mis juhtub nendega, kes vett tellivad. Seda viga me ei teinud.


See vasakpoolne, tumedapäine oli meie ettekandja. Baar kus, ettekandja sinuga koos ka napsu võtab.


Nende tsiklireiside traagika juba on, et päevad kuluvad sõidule ning õhtuks on juba ka kõige eksklusiivsemad poed oma uksed sulgenud. Seekord siis ei õnnestunud meil Exclusivsest juveelipoest midagi osta, pidime seda võlu läbi "akna" uudistama.


Ja Prahaõhtu lõpetuseks ... arvake nüüd palun ära, kes see siin nüüd magab?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar