10. juuni 2017

Kahekümne teine päev 09.06.2017


Hommik suusabaasis ...  eh ...  tahaks öelda, et "suusabaasis oli tantsupidu" ....


... aga võta näpust, ei mingit pidu. Ainukene mürgel, mis öösel toimus, oli muidugi meie toas. Tuba, kus kolm "harleyt" norskasid. Taavi on jätkuvalt arvamusel, et ta ei norska ...

Nii, armas lugeja!
Siinkohal tahame lunastada oma karmavõla. Uskumatu, aga täna saime teada, et hotellide minibaaride õlled, ei olegi tasuta. Meile oli see šokeeriv uudis, või nii. Aga viga tuleb parandada ja oma münt purskkaevu visata. Läksime kohalikku Coopi, ostsime kuus, 3,5 promillilst õllet ja jätsime need hotelli peldiku põrandale. Raske, kuid puhta südamega lahkusime. Karmavõlg tasutud! Minibaarist, viie promilline õlle telepassi pandud, tunne oli hea - tõotas tulla hea päev. :)


Check-out tehtud ja laevani veel kolm tundi. Istusime lobby`sse maha ja kajastasime viimaseid juhtumisi blogis. Krt. varsti tekkis juba küsimus, kas oleks äkki 3 õlut ka "selle" võla tasunud aga noh, ega tagasi ka ei hakanud minema.
Kui Sa oled olnud tähelepanelik lugeja, siis tundub alumine pilt sulle tuttav. Ei, ei ... see pole eelmise aasta pilt! Vaata tähelepanelikult! Midagi on teisiti ....


.... noh, onju. Otsi pildilt kümme erinevust!



Ei saa just öelda, et mitte s...i pole muutunud. Noh ...  uued diivanid ja vaibad põrandal puha ja ...

Sadamas ootasid meid juba tuttavad semud. No, ma ei ta, kes keda jälitab, kui üldse.


Stockholmile veel viimane pilk heidetud - "igasse suunda" ja võibki suunduda Soome manu. Järgmine kord oleme eetris juba Helsingist. Hei, hei, moi, moi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar