10. juuni 2017

Üheksateistkümnes päev 06.06.2017


Tänase päeva kohta võiks öelda pea-aegu, et .... 
Teekond Prahast Hannoveri möödus ainult kiirteedel. Kiire klõps suure "D" tähe juures ja edasi. 


Kiire kohvipaus tanklas, nutiminutid "R" kioskist varastatud netis ja jälle tuld. Tundus täitsa vaimuvaene päev tulevat.


PS. millegi pärast Saksa haiseb?! Vist ikka merkeli süü!
Aga mis me näeme..., juba kaugelt paistab mingi ummik. Jõuame lähemale ja näeme, et täitsa "Stau". Krt, täitsa seisavad ja üldse ei liigu. Kiire visuaalne mõõtmine silmaga ja üle pideva joone, paremalt mööda. Ca 8,5-10,2 km autode kolonni. Küll on ikka hää tsikliga sellistesse ummikutesse sattuda. Varsti oligi meil selle ummiku põhjus teada. Nagu allolevalt telefoni "screenshotilt" näha, kajastas seda ka kohalik "Bild". Polüklotid, nagu me kõik oleme, googel aitas meid. Saime teada, et see mis juhtus oli - "Juht kraana veoauto oli Teisipäev, varsti pärast 13 am kolis maanteel viadukti." Krt. jube lugu küll.


No, täitsa lõpp - "Siin põletab autokraana"

Kokkuvõtteks võib öelda, et "vanakurjal" oli vist oma plaan meiega. Kogu selle jama taustal, suunati meid kuhugi kõrval maanteele ja siis jälle kuhugi kõrvale ja ...... krt. nii me tiirutasime ümber selle äikese pilve ja jäime pea-aegu kuivaks. Vahepeal virutas välku nii, et sellega oleks kogu Narva valgeks saanud. Lõpuks, kui õigele maanteele tagasi saime, leidsime selle vihma ka üles. No polnudki nii igav päev, kui algul tunduda võis. Eks näis mis homne toob...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar