24. apr 2019

21.04.2019

Eile hilisõhtul sai 5 korda järjest "totaalselt viimast" veini joodud, aga vaatamata sellele, oli hommik  täis entusiasmi ja sõidutahet. Mis seal ikka olla saab - tsikkel on ju tsikkel ja kui vaja, siis teeme selle Apriliaˇga ülejäänud ka sõidu ära ...


100 km hiljem oli entusiasm kadunud ja sõidurõõm asendunud väga, no ikka väga, ebamugava tundega :) ... Krt, Äll - kuda paganat sa siukese asjandusega suudad sõita, ah?

Paralleelselt käivitus täna panasonicu seikluste jätk ehk rahvusvaheline päästeoperatsioon nimega: bensupumpa saab Eestist kiiremini, kui suvalisest Itaalia linnast!


Juba 3 päeva oleme soovinud siia jõuda ja lõpuks pühapäeva õhtuks ka jõudsime. Vana tuttav koht ... saime viimased kolm tuba - joppas, sest ikkagi see pühade värk või nii.

Vahemärkusena ... selleks hetkeks oli Jansa juba koduses Eestis oma tsiklilt bensupumba maha kruvinud ning selgus, et see pole ikka üks-ühele sama, mis meil justkui vaja oleks ... mõte oli, et kui muidu uut vidinat kusagilt ei leia, siis Jansa saadaks DHLˇiga enda VTXˇi oma ... nimetagem seda varianti juba "plaan Hˇks".


..... meeldetuletus eelmisest reisist siia, 3 aastat tagasi. Poisid nagu ponksid, pea-aegu siledad ja palju, palju nooremad :)


Läksime kruttisime mööda juba tuttavaid rannikuäärseid teid kuni Sorrentoni. Nii mõnigi tuttav kurv ja selfikohake jäi taas tee peale ... pildilt pole küll tuvastatav, aga Taavi näost kiirgab tõelist "rahulolu" :)



Ilm tundus 3 aastat tagasi kuidagi päikselisem ... või mis sa arvad Romet? :P



No mai tia, aga tundub, et nende aastate ja tsiklireiside valguses, oleme me kuidagi ühte nägu hakanud minema ... onja?


Õhtul tegime veel kosutava SPA-lebo ja väikse dinee ning jäime lootma, et järgmise päeva ehk esmaspäeva hommik toob panasonicu seiklustesse mõningase selguse, et kuda-ja-mida-ja-kuidas va munapühade ajal siin riigis üldse asju ajada saab? :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar